Påskehilsen fra Organisten

# Nyheder
Publish date Udgivet tirsdag d. 7. april 2020, kl. 11:00

Kære alle!

Hvad sker der hvis man lader en organist ude af syne i fem minutter og lader hende selv bestemme hvad hun vil lave?

I mit tilfælde skete der det, at jeg 1/2 time efter at Mette Frederiksen havde lukket landet ned, gik på internettet og købte "Star Wars - the intergalactical organarrangement".

Der er pludselig blevet rigtig god plads i min øvekalender - og det udnytter jeg på det groveste. Dog ikke kun med min nye ven John Williams - jeg har stadig fat i min gode gamle Johann Sebastian også. Som I kan se på billederne er han forsvarligt klædt på og hygger sig med tremolo-fidusen.

Jeg går og hygger mig med at øve på alt det, jeg ellers ikke når i en travl kirkehverdag.

Når det så er sagt: Det er godt nok underligt ikke at skulle spille til påske i år. Det er en højtid med mange af de salmer jeg holder allermest af - og de vil være savnet!

Dog må jeg glædeligt konstatere, at fællessangen i dén grad er levende i Danmark. Selv på min egen lille lukkede vej i Middelfart har vi fællessang hver aften.

Jeg håber snart at vi alle igen kan mødes i kirken og synge af karsken bælg der også!

Glædelig påske.

Hilsen Johanne